SUGO SCHEVENINGEN

SUGO SCHEVENINGEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 60 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sugo Scheveningen. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2021 om 19:58 Heerlijke pizza voor mensen met geduld (-:
14 aug 2021 om 1:34 Gewoon weg verrukkelijke pizza’s!
23 mei 2021 om 2:48 Het eten was lekker, maar we zaten in hotel en ze hebben het aan andere mensen meegegeven (er wag nog een bezorging en die mensen hadden onze bestelling in ontvangst genomen, naam checken is een goed idee) daardoor niet echt warm en lasagne was niet veel
2 mei 2021 om 12:42 Pizza was helemaal koud, de smaak was wel lekker. De tiramisu was echter enorm zuur en smaakte alsof hij ver over de datum was, echt niet te eten.
25 apr 2021 om 21:15 Was erg lekker, het had nog lekkerder geweest als het eten wat warmer was geweest.
7 mrt 2021 om 12:57 Deep pan pizzas. Close to being focaccias rather than pizzas. Looking good and taste ok. Unfortunately the tiramisu was really weird, with a suspect sour after taste. We didn’t dare to eat it. But great job with the eco friendly packaging!
27 feb 2021 om 20:15 Gegrilde Champignons, truffel en rucola op een heerlijk luchtige knapperige bodem. Ik was sceptisch vanwege afstand maar smaak zoals bij de beste Italiaan en nog heerlijk warm ondanks afstand! Was onze eerste bestelling! Maar wij zijn fan! Tot snel topper
15 feb 2021 om 8:33 Lekker gegeten en kwam precies op de geselecteerde tijd.
13 feb 2021 om 22:31 heerlijk gegeten perfect optijd!
12 feb 2021 om 21:13 Super friendly service and great food! :)
8 feb 2021 om 10:37 Nu eens de pasta geprobeerd. En helaas, die viel tegen. Pizza vonden we echt heerlijk, maar de pasta was verhoudingsgewijs duur en weinig. Ook de smaak was oké, maar niet om nog een keer te bestellen.
6 feb 2021 om 21:15 Heerlijke pasta